MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aydın Büyükşehir'den feribot oyunu!
Yerel Yönetimler
4 Haziran 2024 Salı 11:32

Aydın Büyükşehir'den feribot oyunu!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, AK Parti'ye yakın TEPE- AKFEN ortaklığına ait İDO'nun Kuşadası'ndan yapacağı Yunan adaları seferlerini kendi icraatıymış gibi duyurdu. İDO'ya Kuşadası Limanı girişinde bilet satış noktası vererek ayrıcalık tanıyan Büyükşehir Belediyesi, terminal içindeki diğer acentelerin de tepkisini çekti.  

SONKALEİZMİR-Aydın Büyükşehir Belediyesi, TEPE-AKFEN ortaklığına ait İDO'nun bilet satış noktasını sorumluluk sahasındaki Kuşadası Limanı girişine koydu.
 
Yıllardır feribot seferleri düzenleyen ve terminal içinde kalan diğer acenteler ise haksız rekabet yaratıldığını belirterek Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. Liman girişinde tek olan satış noktası nedeniyle vatandaşların sadece oradan bilet satıldığını düşündüğünü söyleyen acente temsilcileri aynı bölgede kendilerine de yer verilmesini istedi.
 
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin 'İDO ortaklığı' diye duyurduğu feribot seferleriyle ilgili belediye meclisinde herhangi bir karar alınmadığı öğrenildi. Belediyeden alınan bilgilerle kamuoyuna yansıyan haberlerde de İDO'nun düzenlediği Yunan adaları seferlerinin Aydın Büyükşehir Belediyesi icraatı gibi sunulması dikkat çekti.

Liman girişinde bilet satış noktası olan İDO'nun Kurumsal İletişim Müdürü Filiz Şafak ise SONKALE'ye yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaptıklarını feribot seferlerine Patmos ile başlayacaklarını söyledi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir