MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aslanoğlu'dan ilk yorum... AÇIK ARA ÖNDEYİZ!
Politika
14 Mayıs 2023 Pazar 19:43

Aslanoğlu'dan ilk yorum... AÇIK ARA ÖNDEYİZ!

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, sayımı süren seçimlerle ilgili yaptığı ilk açıklamada, "Çok güzel geliyor sandık sonuçları. İzmir beklediğimin üstünde performans gösteriyor" dedi. İzmir'de şimdiye kadarki sonuçları açıklayan Aslanoğlu, "9 bin 897 sandıkta açılan 2 bin 915 . Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 62.22, Recep Tayyip Erdoğan yüzde 32.44. Açık ara öndeyiz. Fark daha da artacak. Sandıklardan ayrılmayalım" dedi..
SONKALEİZMİR-CHP'nin Konak'taki merkez seçim ofisinde seçim sonuçlarını takip eden CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, alınan ilk verilerle ilgili açıklama yaptı. Aslanoğlu şunları söyledi: 

"Kendi sandığımdaki sonuçları takip ettim. Bizim oy kullandığımız sandıkta oy oranımız 73 buçum. Yan sandıkta oy oranımız yüzde 75 buçuk. Çok güzel geliyor sandık sonuçları. Balçova'dan harika sonuçlar geliyor. Seferihisar'dan, Güzelbahçe'den, Karabağlar'dan, Bornova'dan gelen sonuçlar beklediğimizin de üzerinde bir performans. Çok kısa bir süre içerisinde sandıklar sisteme girilmiş olacak. Göreceğiz ki büyük bir farkla İzmir'de bu seçimi almış olacağız. On bin sandığımız var. Ufak tefek sorunlar yaşandı. Kayda değer bir sorun yaşamadık. Sakindi. Gayet sakin biçimde İzmir'e yakışır şekilde demokrasi şöleni olarak geçecek demiştik. Öyle de geçti. Sıkıntı yaşamadan seçim sandıklarının açılış kısmını başardık. Benim gördüğüm yerlerde güzel gidiyor. Sandık sonuçları şu ana kadar açılan bizim sistemimize girmiş kayda değer sandık sonucu yok. Bizim sistemimizde de öyle.. Bilişim sorumlularımızın sisteme girdiği sonuçlara bakıyoruz. İzmir'de bile 200 sandık girebilmiş değiliz. Ben kendi sandığımı söyledim.  İzmir beklediğimin üstünde performans gösteriyor."

"AÇIK ARA ÖNDEYİZ"

Sosyal medya hesabından verileri açıklayan Aslanoğlu, "İzmir 9.897 sandık... Açılan sandık 2915. Kemal Kılıçdaroğlu %62,22. Recep Tayyip Erdoğan %32,44. Sinan Oğan % 4,84. Muharrem İnce % 0,49. Açık ara öndeyiz. Fark daha da artacak. Sandıklardan ayrılmayalım.."
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir