MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ambulans yok... Sokaklarda sedyeyle taşıdılar!
Güncel
11 Ocak 2022 Salı 13:06

Ambulans yok... Sokaklarda sedyeyle taşıdılar!

İzmir'in Selçuk ilçesinde dün gece hastaneye kaldırılan 80 yaşındaki yatalak kadın, dönüşte ambulans verilmeyince sedye ile sokaklarda taşınarak evine götürüldü. Aynı zamanda alzheimer hastası olan teyzesinin belindeki rahatsızlık nedeniyle araca bindirilemediğini söyleyen Tolga Mert, "İkinci kattan zor bela indirdiğimiz aşırı kilolu teyzemi ambulansla eve götüremeyeceklerini söylediler. Selçuk sokaklarında sedye ile taşıma yaptık. Övündüğünüz sağlık sisteminiz yerin dibine batsın" dedi.

SONKALEİZMİR-İzmir'in Selçuk ilçesinde iddiaya göre dün gece evinde rahatsızlanan 80 yaşındaki Gülser Mert, 112 Acil Sağlık ambulansı ile Selçuk Hastanesi'ne getirildi. Yeğeni Tolga Mert, belindeki rahatsızlık nedeniyle fenalaşan teyzesinin sakinleştirici iğne yapılarak taburcu edildiğini, dönüşte de ambulans verilmediğini öne sürdü.



Aynı zamanda alzheimer hastası olan teyzesinin aşırı kilolu olduğunu belirten Tolga Mert, sosyal medya hesabından yaşlı kadını sedye ile sokakta taşıdıkları anların görüntüsünü paylaştı. Belindeki rahatsızlık nedeniyle araca bindirilemeyen teyzesi için dönüşte ambulans verilmemesine tepki gösteren Tolga Mert sosyal medya hesabından şunları kaydetti:

"Övündükleri lanet hastaneler. Bu gece aşırı kilolu teyzemizi rahatsızlığı nedeniyle hastaneye götürdük. Sadece sakinleştirici iğne vurup evinize gidin dediler. İkinci kattan zor bela indirdiğimiz teyzemizi ambulansla eve götüremeyeceklerini söylediler. Hiçbir şekilde arabaya bindiremediğimiz ve belinden sakat olan teyzemizi 'Lanet olsun' deyip sedye ile eve getirdik. Selçuk sokaklarında sedye ile taşıma yaptık. Övündüğünüz sağlık sisteminiz yerin dibine batsın. Koca koca binaların içinde muhtaç olun bu durumlara. Hastane personeli kişisel çabası ile de ambulansla eve getirilmesine çare olamadı. Selçuk Hastanesi personeline kişisel çabaları için teşekkürler.''

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mehmet Akyol
 12 Ocak 2022 Çarşamba 22:30
Watson diyor sağlık sisteminiz diyor niye götürdün hastaneye ambulans gelmiş almış olur Bir de geri götürsün evine kusura bakma da artık onu da sen yap evine götür
 Nevin Erdoğan
 11 Ocak 2022 Salı 23:55
Derhal seçim
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir