MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altınordu kritik virajda!
Spor
26 Mart 2023 Pazar 13:08

Altınordu kritik virajda!

Spor Toto 1'inci Lig'de evinde Tuzlaspor'a 2-1 mağlup ettikten sonra deplasmanda lider Samsunspor'a 2-0 yenilerek tehlikeli bölgeden uzaklaşamayan Altınordu, salı günü evinde Denizlispor karşısında sezonun en kritik sınavlarından birine çıkacak. 

Deprem felaketi sonrası Yeni Malatyaspor ve Adanaspor'un ligden çekilmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu, bu sezon 4 yerine 2 takımın ligden düşeceğini açıklarken, düşme hattındaki Denizlispor'un 3 puan önünde yer alan 20 puanlı Altınordu rakibiyle arasındaki puan farkını açmak için mücadele edecek.

Kırmızı-lacivertlilerde teknik direktör Hasan Özer, Samsunspor karşısında sahaya sürdüğü ilk 11'de zorunlu değişime gidecek. İzmir ekibinde sarı kart cezalısı Erdi'nin yokluğunda savunmada Yusuf Yalçın'ın oynaması, cezalı Emirhan'ın yokluğunda orta sahada Recep'in görev alması bekleniyor. Altınordu'da sakatlığı bulunan stoper Selim forma giyemeyecek. Ümit Milli Takım'a çağrılan ve 2 maçlık cezasını tamamlayan sağ bek Erdem'in karşılaşmaya yetişeceği öğrenildi. Samsunspor maçında tedbir amaçlı ikinci yarıda oyundan alınan Emircan ise görev yapabilecek.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir