MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altınordu'da tek istisna Eren!
Yerel Yönetimler
9 Ağustos 2024 Cuma 12:25

Altınordu'da tek istisna Eren!

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu yeni sezon öncesi kadrosunu altyapısından yetişen genç oyuncular ve transfer yoluyla kulübe gelen gurbetçi futbolculardan oluştururken, bu kriterlere uymayan tek ismin Eren Tokat olması dikkat çekti.

İzmir temsilcisinin 27 kişilik kadrosundaki 14 futbolcu öz kaynak sisteminden yetişen isimlerden oluşurken, 12 oyuncu ise gurbetçilerden oluştu. Kırmızı-lacivertlilerde sadece stoper Eren Tokat transfer politikası ve kadro yapılanmasında bu iki kriterin dışında kaldı.

Futbola Gençlerbirliği altyapısında başlayan 31 yaşındaki savunma oyuncusu Hacettepe, Bugsaşspor, Niğde Bld, Darıca Gençlerbirliği, Tarsus İdmanyurdu, Çorum FK, Adıyaman FK, Afyonspor ve İskenderunspor kulüplerinde görev yaptı. Kariyerinde 2'nci Lig'de 248 maça çıkıp 16 gol atan Eren, 3'üncü Lig'de 29 müsabakada 3 gol kaydetti. Hacettepe ile 2013-14'te 3'üncü Lig'de play-off şampiyonluğu yaşayan tecrübeli defans oyuncusu geçen sezon İskenderunspor formasıyla Play-Off'ta elenme üzüntüsü yaşadı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir