MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altınordu'da imzalar başladı!
Spor
29 Mayıs 2024 Çarşamba 21:26

Altınordu'da imzalar başladı!

TFF 2. Lig ekiplerinden Altınordu, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında en son Alman ekiplerinden Wuppertaler SV’de forma giyen sağ kanat oyuncusu Hüseyin Bulut ile üç yıllık sözleşme imzaladı.

Hafta başında A Takım Teknik Direktörlüğüne Olcay Şahan’ı getiren İzmir ekibi, transfer çalışmalarına hız verdi. Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen imza töreninde 25 yaşındaki oyuncu ve Altınordu Sportif Direktörü Murat Korkmaz hazır bulundu.

Borussia Dortmund alt yapısında 9 sezon forma giyen oyuncu, U16 Milli Takımımız ve U17 Milli Takımımızda da 3’er kez forma giydi. Geçen sezonu Wuppertaler SV’de tamamlayan Hüseyin Bulut, oynadığı 25 maçta toplam 4 gol attı.

HÜSEYİN BULUT: GÜZEL BİR SEZON BİZİ BEKLİYOR

İmza töreninde konuşan 25 yaşındaki futbolcu, “Türkiye’ye geldiğim için çok mutluyum. Altınordu için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Öncelikli hedefimiz Altınordu’yu 1. Lig’e çıkartmak. Güzel bir sezon bizi bekliyor” dedi.

MURAT KORKMAZ: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

A Takım Sportif Direktörü Murat Korkmaz da Hüseyin Bulut’u son iki sezondur yakından takip ettiklerini belirterek, “Hüseyin’i takımımıza kazandırdığımız için mutluyuz. Kendisi Dortmund genç takımlarında oynarken önemli işler yaptı. Hızlı ve süratli bir oyuncu. Altınordumuza katkı sağlayacaktır. Takımımıza önemli katkılar vereceğine inanıyoruz” dedi.

Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın açıklamış olduğu ‘Altınordu 2024” projesi kapsamında çalışmaların devam ettiğini dile getiren Korkmaz, “Altınordu 2024 projemiz başladı. Altınordu bu toprakların çocuklarına sahip çıktı ve çıkmaya da devam edecek. Şimdi de zamanında bu topraklardan gurbete çalışmaya gidenlerin çocuklarına sahip çıkacağız. Kadromuzu kendi Öz Kaynak Sistemimizden yetişen oyuncularımızla beraber Avrupa disiplini almış sporcularla güçlendiriyoruz. Hedefimiz bu sezon şampiyonluk” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir