MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altınordu'da flaş gelişme... İlk yarının yıldızı kamptan ayrıldı
Spor
7 Ocak 2020 Salı 19:11

Altınordu'da flaş gelişme... İlk yarının yıldızı kamptan ayrıldı

Altınordu yönetiminin, ilk yarının flaş ismi Anıl Koç'un transferi için Alanyaspor ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Antalya kampından ayrılan Anıl'ın birkaç güne kadar transferinin resmen açıklanması bekleniyor

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-Altınordu'da 1. Lig'in ilk yarısında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken kanat oyuncusu Anıl Koç takımdan ayrıldı. Kırmızı-lacivertli yönetimin, Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor ile her konuda anlaştığı öğrenilen 25 yaşındaki oyuncuya izin verdiği öğrenildi. İzmir ekibinin bugün oynadığı ve 2-1 mağlup olduğu Konyaspor sınavında da forma giymeyen Anıl'ın takım arkadaşlarıyla vedalaşarak Antalya kampından ayrıldığı belirtildi. 
Altınordu yönetiminin birkaç güne kadar Anıl'ın transferinden alınacak bonservis ücreti ile ilgili açıklamayı yapmayı bekleniyor. Belçika doğumlu 25 yaşındaki Anıl, TFF 1. Lig'in ilk yarısında 15 müsabakada 5 gole imza attı. Anıl'ı transfer döneminde Alanyaspor'un yanı sıra Denizlispor da ısrarla istiyordu.
Kariyerinde Belçika ekiplerinden Standard Liege ve Sint Truidense, Hollanda'da FC Eindhoven, Türkiye'de ise Antalyaspor formalarını da terleten Anıl, 2012'de U17 Milli Takımımız'da da 3 kez şans bulmuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir