MENÜ
İzmir 21°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu'dan saldırı açıklaması!
Spor
7 Ekim 2019 Pazartesi 10:11

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu'dan saldırı açıklaması!

Erzurum'da eski oyuncusu Murat Uçar'ın saldırısına uğrayan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu yaşadıklarını SONKALEİZMİR'e anlattı. 'İyilik yapınca kötülük buluyorsun' diyen tecrübeli teknik adam, "Murat'ın tehditler savurarak saldırmasına anlam veremedim. Şikayetçi oldum, bundan sonra avukatım ilgilenecek" yorumunu yaptı. Altınordu yönetiminin de konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-TFF 1. Lig'de Erzurumspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Altınordu'da maç sonu soyunma odası koridorunda rakip takım oyuncularından Murat Uçar'ın saldırısına uğrayan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, yaşadıklarını SONKALEİZMİR'e anlattı. Geçen sezon Altınordu'da top koşturan eski oyuncusu Murat'ın tehditler savurarak kendisine saldırmasına anlam veremediğini belirten Eroğlu, "Mağlup olmuş bir takımın hocası olarak üzüntüyle soyunma odasına giderken hiç hoş olmayan şeyler yaşandı. Murat, Altınordu'daki performansıyla kariyerini ilerletti. İyilik yapınca kötülük buluyorsun" dedi.


YÜKSEK CEZA ALABİLİR
Hayatında daha önce böyle bir olayla karşılaşmadığını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Her deplasmanda eski oyuncularım gelir, selam verir, sarılır ve saygı gösterir.  Murat'ın hareketlerine, saldırısına ve hakaretlerine şaşırdım. Kulübümüzden ayrılık sürecinde bazı sorunlar yaşamış olabilir. Tam olarak bilemiyorum. Bu tarz olayların içinde olmak üzücü. Maç sonu emniyete şikayette bulundum. Bundan sonraki süreci avukatım yürütecek" diye konuştu. Altınordu yönetiminin de önümüzdeki saatlerde saldırıyla alakalı açıklama yapması beklenirken, Murat'ın Futbol Federasyonu tarafından ciddi ceza alabileceği belirtiliyor.


 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir