MENÜ
İzmir 40°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altınordu-TSYD Turnuvası şenlik gibi geçti
Spor
20 Mayıs 2024 Pazartesi 10:59

Altınordu-TSYD Turnuvası şenlik gibi geçti

TSYD İzmir Şubesi'nin Altınordu'yla birlikte amatör kulüplerin altyapılarında forma giyen çocukların gelişimi için düzenlediği 15. Altınordu-TSYD Felsefe Kardeşliği Turnuvası final maçlarıyla tamamlandı. İzmir ekibinin Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde 17-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinliğine Altınordu Futbol Kulübü'nün yetiştirici misyonu ile hareket eden Türkiye çapında 37 amatör kulüpten 47 takım ve U11, U12 yaş aralığında toplam 728 küçük sporcu katıldı.

Şenlik havasında geçen organizasyonda 3 gün boyunca 168 maç oynanırken, 525 gol atıldı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na denk gelen final günü ise birbirinden çekişmeli finaller oynandı. Organizasyonda 12 yaş kategorisinde Orhangazi FK şampiyon, Akhisar Yıldırımspor ikinci, Yeşilayspor üçüncü, Söke İdmanyurdu dördüncü oldu. 11 yaş kategorisinde ise Urla Belediyespor şampiyonluğa ulaşırken, Çamlıcaspor ikinciliği, Olimpikspor üçüncülüğü, Akhisar Belediyespor dördüncülüğü elde etti. En centilmen takım ise Kadıköy FK seçildi.

TSYD ŞUBE BAŞKANI KARATAŞ: ÇOCUKLARIMIZIN HAYATINA DOKUNABİLDİYSEK NE MUTLU

Turnuvanın finallerinin ardından takımlara kupa ve madalyalarını TSYD İzmir Şubesi Başkanı Ergin Karataş ile yönetim kurulu üyeleri Okan Kara ve Mustafa Köprülü takdim etti. Altınordu'nun Başkan Seyit Mehmet Özkan yönetiminde Türk futbolunun tüm Avrupa'da tanınan örnek kulübü olduğunu söyleyen Ergin Karataş, "Türkiye'de spor basınının tek çatı kuruluşu olan TSYD, 61 yıldır spora hizmet ediyor. Geleceğimiz olan çocuklar için Altınordu ile böyle bir organizasyon gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Çocuklarımızın hayatlarına dokunabildiysek ne mutlu bize. Altınordu'nun çocuklara yönelik yaptığı etkinlikleri takdirle karşılıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir