MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay’da gözler yabancılarda!
Spor
15 Ağustos 2022 Pazartesi 10:30

Altay’da gözler yabancılarda!

Samsun yenilgisiyle sezona başlayan siyah-beyazlılar, henüz hazır olmayan Paixao ve prensipte anlaşılan Naderi ile birlikte sözleşmesini fesheden Aka’yı takıma kazandıracak.

Spor Toto 1. Lig'de sezona evindeki Samsunspor yenilgisiyle başlayan Altay'ın gözü yabancılarda. Transfer yasağı nedeniyle kadrosunu altyapıdan desteklediği gençlerle güçlendiren siyah-beyazlılar, üç yabancı yıldızını takıma biran önce monte etmeyi düşünüyor. 

Yönetimin en son sözleşme yinelediği Marco Paixao'nun antrenman eksiğini tamamlayıp bir an önce kadroya dahil edilmesi planlanıyor. Teknik heyet Portekizli yıldız golcüye özel program uygularken siyah-beyazlı yönetim de iki yıldız oyuncuyu daha takıma kazandırmanın hesabını yapıyor. Sözleşmesi biten 8 oyuncu ile yeniden anlaşan Başkan Ayhan Dündar ve yönetim kurulu, prensipte anlaşılan Mohammad Naderi'ye hafta içinde lisans çıkarmayı hedefliyor.

PAZARLIK SÜRÜYOR
Yönetim hedefindeki ikinci isim olan Serge Aka ile de pazarlıklarını sürdürüyor. Fildişi Sahilli ön libero geçen sezon bitmeden alacaklarını gerekçe göstererek sözleşmesini feshetmişti. Feshettiği sözleşmesine göre bu sezon alacağı ücret 600 bin Euro olan Serge Aka ile pazarlık yapan siyah-beyazlılar, Fildidişi sahili orta saha oyuncusundan indirim bekliyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir