MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay transferde gaza bastı
Spor
24 Temmuz 2019 Çarşamba 12:42

Altay transferde gaza bastı

İzmir ekibi dış transferde üç oyuncuyu kadrosuna kattı. Sağ bek Erhan Kartal, ön libero Muhammed Rıdvan Özdemir ve sol kanat Hakan Demirci ile ön protokol imzalayan siyah-beylazlılar Yunan santrfor Nikolaos Sampanidis ile Nijeryalı İbrahim Alhassan'ı da kampa getirdi

Abdullah ÇELEBİ/SONKALE-Spor Toto 1. Lig'e iddialı bir kadro ile girmeyi hedefleyen Altay transferde gaza bastı. Daha önce Denizlispor'dan orta saha Deniz Vural'la anlaşan siyah-beyazlılar, Alanyaspor U21 Takımı'ndan sol kanat Hakan Demirci (20), Samsunspor'dan sağ bek Erhan Kartal (26) ve Uşakspor'dan ön libero Muhammed Rıdvan Özdemir'le (23) ön protokol imzaladı. İzmir ekibi, transfer yasağına neden olan 1 milyon TL'lik ödemeyi yaptıktan sonra bu isimlerle resmi sözleşme imzalayacak.
YUNAN SANTRFOR DENEMEDE
Hazırlıklarını Afyon'da sürdüren siyah-beyazlılar, Yunan oyuncu Nikolaos Sampanidis'i de denemeye aldı. 20 yaşında ve 1.87 boyunda olan Yunan santrfor ile ilgili kararı teknik direktör Sait Karafırtınalar verecek. Altay'ın Afyon kampındaki hazırlık maçı programı da netleşti. İzmir temsilcisi cumartesi günü Menemenspor ile karşılaştıktan sonra 31 Temmuz'da Bursaspor ile kozlarını paylaşacak. Altay, Afyon kampına 2 Ağustos'ta nokta koyup İzmir'de ligi bekleyecek.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir