MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay'da tek hedef galibiyet!
Spor
25 Eylül 2024 Çarşamba 12:28

Altay'da tek hedef galibiyet!

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta üst üste aldığı 2 mağlubiyetle düşüşe geçen Altay, pazar günü evinde oynayacağı Fethiyespor maçını kazanarak yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. 

Ligde 4 puanla 13'üncü sırada yer alan siyah-beyazlılar, 1 puan ve 1 basamak altındaki rakibini dize getirerek iç sahadaki galibiyet hasretine son vermek istiyor. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'ndaki son galibiyetini geçen sezon 23 Şubat'ta Giresunspor'u 1-0 mağlup ederek alan İzmir temsilcisi, sezon sonuna kadar taraftarının önünde oynandığı son 5 maçı kaybetti.

Altay bu sezon da evinde oynadığı 2 karşılaşma galibiyet yüzü göremedi. Siyah-beyazlılar bu sezon İzmir'de konuk ettiği 24Erzincanspor'la 0-0 berabere kalırken, Kastamonuspor'u 2-0 mağlup oldu. Evinde geçen sezondan bu yana oynadığı son 7 maçta taraftarına zafer sevinci yaşatamayan Altay bu periyotta kalesinde 19 gol görüp, sadece 1 gol atabildi. Altay, pazar günü Fehtiyepor karşısında 3 puanı alan taraf olması halinde 220 gün sonra taraftarını Alsancak'tan evlerine mutlu bir şekilde gönderecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir