MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay'da moral ve dayanışma yemeği...
Spor
12 Ağustos 2022 Cuma 09:15

Altay'da moral ve dayanışma yemeği... "108 yıllık Altay'ı dimdik ayakta tutacağız"

Altay Spor Kulübü, moral ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.  Gecede konuşan Altay Spor Kulübü Genel Sekreteri Berk Hızlıateş; “İzmir’in kurtuluşunun yüzüncü yılında Altaylılar olarak bu kez de kulübümüzü yaşatmak için mücadele ediyoruz. İnanıyoruz ki İzmir’in kurtuluşunda payı olan gerçek Altaylılar olarak, 108 yıllık kulübümüzü de dimdik ayakta tutacağız” dedi.

Altay Spor Kulübü, 2022-2023 sezonunun açılışı için düzenlenen moral ve dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Transfer yasağı, UEFA dosyaları ve borç sarmalı içindeki Altay’ı düzlüğe çıkarmak için bir araya gelen yeni yönetim çalışmalarına devam ederken 2022-2023 sezonu için düzenlenen moral ve dayanışma yemeğinde bir araya geldiler. Sahilevleri Zaitun Restoran’da düzenlenen geceye yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra İzmir Milletvekili Kâmil Okyay Sındır, Gaziemir Belediye Başkan Vekili Necati Kırmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı İzel Zenginobuz Derinsu, TFF Yönetim Kurulu üyesi Talat Papatya, İZVAK Başkanı Ali Erten, Altay Spor ve Eğitim Vakfı Başkanı Cihangir Marmara, Altay Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Sidal Çandarlı ve camianın önde gelen isimleri katıldı.

Transfer yasağı nedeniyle yalnızca son lisansı Altay’dan çıkan futbolcularla anlaşma sağlayabilen Altay yönetimi, kulübü düzlüğe çıkarmak için çaba sarf ediyor. Camiada birlik ve beraberliği sağlayan yeni yönetim, Altay taraftarına umut veriyor.

Gecede konuşan Altay Spor Kulübü Genel Sekreteri Berk Hızlıateş; “Umut Sezonu” olarak adlandırdıkları 2022-2023 sezonunun açılışı için düzenledikleri Moral ve Dayanışma Yemeği’nde “Kaderin cilvesine bakın ki İzmir’in kurtuluşunun yüzüncü yılında Altaylılar olarak bu kez de kulübümüzü yaşatmak için mücadele ediyoruz. İnanıyoruz ki İzmir’in kurtuluşunda payı olan gerçek Altaylılar olarak, 108 yıllık kulübümüzü de dimdik ayakta tutacağız” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir