MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay'da başkanlığa yeni aday!
Spor
26 Mart 2024 Salı 20:25

Altay'da başkanlığa yeni aday!

Altay'da cuma günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi Süleyman Özkaral'ın ardından eski yönetim kurulu üyesi Nami Aslanoğlu da başkan adaylığını açıkladı. Eski başkanlardan Ethem Oruç'un da desteğini alan Aslanoğlu, kapsayıcı bir yönetimle Altay'ı içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmak istediklerini belirtti. Aslanoğlu, "Tüm borcu hemen kapatma şansımız yok ancak iyi bir planlama ile Altay'ı yaşatacağız" dedi. 

SONKALEİZMİR-Altay'da 29 Mart Cuma günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi eski yönetim kurulu üyesi Nami Aslanoğlu başkan adaylığını açıkladı. 

Mevcut yönetimde imza yetkisi olmadan başkanlığı sürdüren Süleyman Özkaral'ın ardından adaylığını açıklayan ikinci isim olan Aslanoğlu, eski başkanlardan Ethem Oruç'un da desteğiyle kapsayıcı bir yönetim kurulu listesi için çalışmalara başladı.

"PROJELERİMİZ HAZIR"

SONKALE'ye konuşan Nami Aslanoğlu, Altay'ı içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmak için birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu belirterek, "Biliyoruz zor bir görev. Biz Altay için Altaylılar olarak görevden kaçamayız. Kulübün mali durumunu biliyoruz. Camiamızın önde gelen isimleri ile emek vermiş eski futbolcularımızla temas halindeyiz. Tüm borcu kapatma şansımız yok. İyi bir planlama, altyapı ve üstyapıdaki çalışmalar ve sponsorlar ile kulübümüzü düze çıkaracağız. Altay kulübünü yaşatmak için varız. Mücadeleyi devam ettirmek istiyoruz. İlk etapta transferi açmak için yaklaşık 100 milyon TL'ye ihtiyaç var. Altyapıdaki spor okulları bir arkadaşımıza verilmiş. Mayıs ayında sözleşmesi bitiyor. Kulübümüze kaynak sağlayacak önemli projelerimiz var" dedi.

"ÖZKARAL'A KAPIMIZ AÇIK"

Mevcut başkan Süleyman Özkaral ile de görüştüğünü anlatan Aslanoğlu, "Kendisi şu an bir listesinin olmadığını ancak çalıştığını söyledi. Altay'ın menfaatleri için ortak noktada buluştuk. O başkan olmuş, ben başkan olmuşum çok da önemli değil. Önemli olan Altay'ın yaşaması. Kendisine kapımız açık, istişare yaparız. Tekrar görüşeceğiz. Amacımız kapsayıcı bir yönetimle amaç kapıya kilit vurmamak" dedi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir