MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay’da Töraydın ile yollar ayrıldı
Spor
17 Şubat 2020 Pazartesi 21:49

Altay’da Töraydın ile yollar ayrıldı

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altay’da sportif direktör Özden Töraydın’la yollar ayrıldı. Murat Uluç sportif direktörlüğe getirilirken, teknik direktör Ali Tandoğan'ın da görevine devam edeceği öğrenildi

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Sportif Direktörümüz Sayın Özden Töraydın, kulübümüzdeki görevinden Yönetim Kurulumuz ile karşılıklı mutabakat içerisinde ayrılmıştır. Kendisine teşekkür eder, başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. Altay’ın 3'üncü Lig’de mücadele ettiği 2016-17 sezonundan bu yana aralıksız olarak kulüpte görev alan Özden Töraydın, 2017-18 sezonunda 2'nci Lig’de son 4 haftada teknik direktör olarak görev alıp İzmir ekibini 1'inci Lig’e taşımıştı.

MURAT ULUÇ'A YENİ GÖREV

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Altay’da sportif direktör Özden Töraydın ile yollarını ayıran yönetim göreve Murat Uluç’u getirdi. Siyah beyazlı kulüpte geçen sezon jübile yaptıktan sonra yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Murat Uluç’un yeni sportif direktör olduğu açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüzde sportif direktörlük görevine Büyük Altay’ın sembol isimlerinden, eski gol kralımız ve yeni dönem A takım antrenörümüz Murat Uluç getirilmiştir. Kulüp yöneticilerimizden Hilmi Bozok ise Profesyonel Şube Sorumlusu olarak görev yapacaktır. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz" denildi.


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir