MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay'da Divan Kurulu toplandı...
Spor
3 Şubat 2023 Cuma 12:52

Altay'da Divan Kurulu toplandı...

Altay'da Divan Kurulu'nun düzenlediği “Mali bilgilendirme ve strateji" toplantısı camianın önde gelen isimlerinin katılımıyla yapıldı. Kulübün mali durumu hakkında görüş alışverişi yapılan toplantıda geleceğe yönelik plan ve projeler de ele alındı, birlik beraberlik vurgusu yapıldı.

Altay Yüksek Divan Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Çoker’in düzenlediği toplantıya camianın önde gelen isimlerinden İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener’in yanı sıra Başkan Ayhan Dündar, Yönetim Kurulu Üyeleri Berk Hızlıateş, Ahmet Avni Atayol, Turan Güven, Umut Samaraz, Polat Özen, İhsan Saraç, Seza Sönmez Yaşar, Çağrı Küçükvatan, Alperen Nebi ve Burak Kökten de katıldı. Toplantıya ayrıca Altay Spor ve Eğitim Vakfı Başkanı Cihangir Marmara ile Altay Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Sidal Çandarlı da katıldı. 

GENEL DURUM GÖRÜŞÜLDÜ

Geçmişten gelen dosyalar ve mali durum ile ilgili güncel bilgileri kulüp saymanı Umut Samaraz anlattı. Başkan Ayhan Dündar ise idari ve sportif birçok konuyu Divan Kurulu üyeleriyle paylaştı. Yüksek Divan Kurulu üyesi Av. Namık Kemal Marmara da yeni spor yasası hakkında katılımcılara bilgi verdi.

BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

Son derece verimli ve yapıcı bir havada geçen toplantıda Altay'ın gelir kaynaklarının arttırılması, mevcut borçların ödenmesi, üyelik aidatlarının güncellenmesi ve değişen yasalara paralel yapılması gereken tüzük değişiklikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Somut sonuçlar elde etmek adına ilgili kurullardan gelecek raporlar doğrultusunda benzer toplantıların düzenli olarak gerçekleştirileceği vurgulandı.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir