MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay'da Denizli'ye tam destek
Spor
10 Ocak 2022 Pazartesi 14:09

Altay'da Denizli'ye tam destek

Süper Lig'de Kayserispor deplasmanından 1-0 mağlup ayrılan Altay'da bir grup taraftar, Adnan Menderes Havalimanı'nda teknik direktör Mustafa Denizli'yi 'Altay'ın çocuğu Büyük Mustafa' tezahüratlarıyla karşılayıp destek verdi. Denizli'nin maç sonu "Radikal kararlar almaya mecburuz" açıklamasını anımsatan taraftarlar, "Ne gerekiyorsa yapın, yanınızdayız" dedi.

SONKALEİZMİR-Süper Lig'de 13 maçtır kazanamayan, son 5 karşılaşmadan yenik ayrılan ve 18 puanla düşme hattına gerileyen Altay'da taraftarlar teknik direktör Mustafa Denizli'ye destek verdi. 1-0'lık Kayserispor yenilgisi sonrası Adnan Menderes Havalimanı'nda Denizli'yi karşılayan taraftarlar, "Biz bir grup Altaylıyız. Hayatın ortak paydası sizin gibi bizim de Altay. Ne karar alacaksanız Altaylılar yanınızda. Gençliğimizle, gücümüzle, yüreğimizle yanınızdayız. Ne gerekiyorsa yapın" açıklamasını yaptı.

Denizli Kayserispor maçı sonrası "Bir takım tedbir ve kararları almak mecburiyetindeyiz. Bunlar radikal kararlar olacak. Dönüşte de başkanla oturup bunları değerlendireceğiz. Bizim mücadeleden vazgeçme gibi bir düşüncemiz asla olmaz" açıklamasını yaptı. 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir