MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay'a Bornova uğuru
Spor
24 Şubat 2020 Pazartesi 11:16

Altay'a Bornova uğuru

Göztepe'nin 14 yıl aradan sonra Süper Lig'e dönmesinde önemli etkisi olan Bornova Stadı Altay'a da uğurlu geldi. Siyah-beyazlılar Bornova'da oynadığı 3 lig maçtan da galibiyetle ayrılarak Süper Lig iddiasını güçlendirdi. Her fırsatta siyah-beyazlılara tribünden destek veren Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ise Süper Lig yolunda başarılar diledi

SONKALEİZMİR-Göztepe'yi Süper Lig'e uğurlayan Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı, Altay'a da uğurlu geldi. Siyah-beyazlılar, Göz-Göz'ün Gürsel Aksel Stadı'na geçmesinin ardından rotasını çevirdiği Bornova'da 3'te 3 yaptı. 25 Ocak Cumartesi günü ilk maçına çıktığı Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda İstanbulspor'u 1-0 mağlup eden İzmir ekibi, iç sahada üst üste Boluspor'u 2-1, son olarak da Adanaspor'u da 3-1'le geçmeyi başardı. Bornova'da fire vermeyen Altay, 34 puanla 5. sıraya yerleşip Play-Off iddiasını güçlendirdi.


BAŞKAN İDUĞ'DAN DESTEK 
Futbolculuğunda Altay'da yetişen Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ da her fırsatta siyah-beyazlılara destek oluyor. Altay'ın Boluspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta tribünde olan ve programına göre tüm maçları takip eden Başkan İduğ, daha önce "1-0 kazandığı İstanbulspor maçıyla Bornova Stadı'nda ev sahipliği yapma onurunu yaşamaya başladığımız Büyük Altay'ın yanındayız. Temsilcimize Süper Lig yolunda başarılar diliyoruz"açıklamasını yapmıştı. 
KOŞUKAVAK ÇOK MUTLU 
Siyah-beyazlı ekibin başındaki ilk maçında Adanaspor önünde galibiyete ulaşan teknik direktör Yalçın Koşukavak, "Altay camiasının çocuğuyum. İlk maçtan galip ayrıldığımız için çok mutluyum. Kısa süre sonra maça çıkıp kazanmak bizim açımızdan önemli. İnşallah oyuncularımın özverisiyle ve tüm kulüp çalışanlarıyla beraber Süper Lig için mücadele edeceğiz. İnşallah sezon sonunda o mutluluğu yaşayacağız, Büyük Altay’a o yakışır” diye konuştu.
MARCO'DAN İLK HAT-TRİCK
Altay'da geçen sezon kaydettiği 29 golle 1. Lig'de krallık tacını takan Portekizli Marco Paixao, Adanaspor ağlarını 3 kez sarsarak bu sezonki ilk kez hat-trick yaptı. Toplam gol sayısını 12'ye çıkaran Marco yarışı yine önde götürüyor. Portekizli oyuncuyu 11 golle Ümraniyesporlu Emircan Altıntaş takip ediyor. 
Bu arada Altay'da perşembe günkü Bursaspor deplasmanı öncesi Erhan Kartal kart cezalı duruma düştü. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir