MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay İstanbul'da 1'e razı oldu
Spor
26 Ağustos 2019 Pazartesi 21:49

Altay İstanbul'da 1'e razı oldu

Ümraniye yenilgisiyle taraftarını üzen siyah-beyazlılar, İstanbulspor deplasmanında 19'da Cajic'in golüyle yenik duruma düşerken, 20'de Kappel ve 38'de Putsila ile öne geçti. 76'da Elsem skora denge getirirken, İzmir ekibi İstanbul'da galibiyeti kaçırdı

SONKALEİZMİR-Spor Toto 1. Lig'in ilk haftasında evinde Ümraniyespor'a 3-1 mağlup olarak taraftarını üzen Altay, İstanbulspor deplasmanından 1 puanla döndü: 2-2. Siyah-beyazlılarda Putsila'nın 7. dakikadaki şutunda top az farkla üstten auta çıktı. 19. dakikada Aldin Cajic'in plasesinde kaleci Aydın gole engel olamadı: 1-0. Altay'ın yanıtı gecikmedi. 20. dakikada Tatos'un pasında savunma arkasına sarkan Kappel eşitliği sağladı: 1-1. 38. dakikada Kappel'den topu alan Marco daha müsait durumda Putsila'yı gördü. Putsila düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı: 1-2.


AYDIN'DAN MÜTHİŞ KURTARIŞ
İkinci yarının ilk dakikalarında Altay kontrollü oyunu tercih etti. 75. dakikada Eslem'in vuruşunda savunmada Gençer topa ayak koyarak tehlikeyi önledi. 76. dakikada köşe vuruşunda savunmanın uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Eslem, yerden bir vuruşla skoru 2-2'ye getirdi. 86. dakikada İbrahim'in kafayla indirdiği topu Berkay kaleye gönderdi. Altay kalecisi Aydın nefis bir kurtarışla mutlak golü önledi. Altay son bölümlerde gol için yüklense de beraberliği bozamadı, karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir