MENÜ
İzmir 27°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Alper Akdeniz'in imza gününe kitapseverlerden yoğun ilgi!
Kültür-Sanat
30 Mayıs 2022 Pazartesi 14:54

Alper Akdeniz'in imza gününe kitapseverlerden yoğun ilgi!

Alper Akdeniz’in kişisel gelişim türünde yazdığı Kim Olduğunu Biliyor Musun? Büyük arayışın yolculuğu raflardaki yerini aldı. Akdeniz'in yeni kitabının imza günü Bornova'daki  Buenas Bahçe’de yapıldı. Kitapseverler etkinliğe büyük ilgi gösterdi. 

Gülper Ergün’ün ev sahipliğinde Buenas Bahçe’de gerçekleşen Alper Akdeniz’in imza gününe kitapseverler yoğun katılım gösterdi. 

Yayın Yönetmeni Aslı Akdeniz “Öncelikle Gülper Ergün’e Buenas Bahçe’de Barışka Yayınları’nın ilk kitabı ilk imza gününe ev sahipliği yaptığı için teşekkür ediyoruz. Barışka Yayınları olarak farklı kitaplarla da Haziran ayında sizlerle olacağız. İlk heyecanımıza ortak olan herkese teşekkür ediyoruz ” dedi. 

Yarının dünyasına yön vermek için bugünün dünyasını doğru okumak gerektiğine inanan bir anlayışla yayın hayatına başlayan Barışka Yayınları adını daha çok duyuracak gibi görünüyor. Yayın Yönetmeni Aslı Akdeniz yeni hazırlanan kitaplarla birinci yılsonunda yaklaşık yirmi kitaba ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Yayınevini üç ana başlıkta toplayacaklarını bunların Çocuk, Kişisel Gelişim ve Edebiyat türlerinde eserler kazandırmayı amaçladıklarının altını çizdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir