MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Alparslan Türkeş Vakfı'ndan 'ikinci tur' kararı!
Politika
23 Mayıs 2023 Salı 11:28

Alparslan Türkeş Vakfı'ndan 'ikinci tur' kararı!

Alparslan Türkeş Vakfı Genel Sekteri Alparslan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turuna 5 gün kala, Alparslan Türkeş Vakfı seçim kararını açıkladı.

"DAVA ARKADAŞLARIMA ÇAĞRIMDIR"

Vakfın Genel Sekteri Alparslan Yılmaz, Twitter hesabından yayımladığı videoda, şunları kaydetti:

"Türk milliyetçisi dava arkadaşlarıma çağrımdır: Türk yurdu Anadolu istila altında. Türklük, Hüdapar üzerinden tartışmaya açılıyor. Ankara’nın orta yerinde Türk Milliyetçisi genç bir akademisyen torbacılara öldürttürülüyor. Mafya düzeni ülkeye hakim... Cemaatler kurumların içini boşaltıyor. Ekonomimiz yerlerde sürünüyor. İşte tam da şimdi, Türk milliyetçileri tarafımızı aydınlıktan yana seçelim. Sandığa gidip ülkemize sahip çıkalım. Türkçülük ve Ümmetçilik yan yana gelmez, saygılarımla."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Poyraz Kasırga
 24 Mayıs 2023 Çarşamba 11:27
Aynen katılıyorum, zaten son senelerde çok sinsi ve kalle?ce birşekilde büyük bir gayretle yıkmaya çalı?tıkları Türkiye cumhuriyetini ortadan kaldırıp ve yerine " Anadolu islam cumhuriyeti " kurmak isteyenlere kar?ı durmak ve ve Necip Türk milletini o ne idüğü belirsiz " ümmet " potasında eritmek isteyenlere ve bağnaz yobaz bedevi arap sevicilerine keçe olanlara Türk milleti onların hak ettikleri ve gerekli cezayı en kısa zamanda verecektir...yüce rabbim Devletimize milletimize zeval vermesin ve Ülkemizin herbirköşesinin dürüst insanlarımızın hiçbirini ötekileştirip ayrıştırmadan saygılarımla selamlar muhabbetlerimi sunarım...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir