MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Alman polisi Türk kızını koruyamadı!
Güncel
17 Ocak 2024 Çarşamba 16:24

Alman polisi Türk kızını koruyamadı!

Alman marketler zinciri ALDI’de kafasından vurularak öldürülen Türk kasiyer Aysel İ.‘nin, defalarca Alman polisine gidip katilinden şikayetçi olduğu ve hatta Plamen P. isimli eski sevgilisinin kendisine yaklaşmaması için mahkeme kararı aldırdığı ortaya çıktı.

Almanya, ülkenin popüler marketler zinciri ALDI’de onlarca müşterinin gözü önünde işlenen cinayeti konuşuyor... Frankfurt yakınlarındaki Mörfelden- Walldorf’taki ALDI şubesine Pazartesi akşamı 19.15 sıralarında giren Bulgar adam, Türk kasiyer Aysel İ.‘yi infaz edip intihar etmişti. Olayın ayrıntıları netleşiren, Alman polisi ve yargısının büyük ihmali ortaya çıktı. 

KASADA KURŞUN YAĞDIRDI

Onlarca müşterinin gözü önünde yere yığılan Bulgaristan vatandaşı Türk kökenli Aysel İ. (38) kafasına aldığı kurşun yarası nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti. Adının Plamen P. (48) olduğu belirtilen Bulgar vatandaşı ve büyük ihtimalle Türk kökenli olan saldırganın da, daha sonra kendini vurarak intihar ettiği açıklandı.

TATİL SIRASINDA AYRILDILAR

Aysel İ. ile sadece beş ay birlikte olduğu Plamen P., edinilen bilgiye göre bir süre önce Bulgaristan’da birlikte tatil yaptı ama tatilden sonra Aysel ondan ayrıldı. Yaklaşık 13 yıldır Almanya’da yaşayan ve bir yıldır da ALDI’de çalışan Aysel İ., daha sonra sık sık, katili tarafından taciz edilmeye başladı.

POLİSE GİTTİ, YAKLAŞMA YASAĞI ALDIRDI

Tacizlerden kurtulmak için defalarca polise giden Aysel İ., bir çözüm bulamayınca avukat tuttu ve Plamen P.‘nin kendisiyle temas kurmasını ve yaklaşmasını yasaklattı.

Hatta Plamen P.‘ye, Aysel İ.‘ye fiziksel şiddet uyguladığı için dava açıldı ve 15 Şubat’ta Gross Gerau mahkemesinde duruşma olması planlanıyordu.

Ancak Plamen P., Pazartesi akşamı ALDI’ye maskeli bir şekilde girdi ve orada Aysel İ.‘ye kurşun yağdırdı. Onlarca kişinin gözü önünde genç kadını vahşice katletti ve sonra da canına kıydı. 

ARKADAŞINI DA SUÇLAMIŞ

Alman Bild gazetesine konuşan Aysel'in erkek kardeşi Altanay da açıklamalarda bulundu. Bild'e açıklama yapan Altanay, "O benim tek ablamdı. Eğlenmeyi seven, neşeli ve dostcanlısı birisiydi. Aysel gece ve gündüz Almanca çalıştı ve çok iyi bir satış elemanıydı ve çok seviliyordu" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir