MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aleyna Tilki'nin annesi sessizliğini bozdu!
Magazin
28 Aralık 2021 Salı 12:51

Aleyna Tilki'nin annesi sessizliğini bozdu!

Şarkıcı Işın Karaca, genç meslektaşı Aleyna Tilki'nin 'aşk' iddiasına cevap verdiği röportaj sonrası, "Allahım sen kimseyi evladının cehaleti ile sınama" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözlerin ardından Tilki'nin annesi Havva Öztel'den açıklama geldi.Aleyna Tilki, geçtiğimiz hafta kendisinden yaşça büyük iş insanı Haldun Demirhisar ile iki kez görüntülenenince, ikili hakkında aşk dedikoduları çıkmıştı. Işın Karaca da sosyal medya paylaşımıyla konuya dahil oldu.


Arnavutköy'de bir mekan çıkışında Tilki'ye aracına kadar eşlik eden iş insanı, o sırada fotoğraflarını çeken muhabirlere zafer işareti yaparak poz vermişti.
"HEPSİNİ KONUŞACAĞIZ" 
Haldun Demirhisar ile görüntülenmesi gündem olan ünlü şarkıcı, basın mensuplarının “Haldun Bey ile bir ilişki yaşadığınız haberleri doğru mu?” sorusuna yanıt vermişti. 21 yaşındaki popçu, "Aşk haberleri doğru değil, zaten hepinize gereken açıklamayı yapacağım. Ama dediğiniz bir durum yok, hepsini konuşacağız" açıklamasını yapmıştı.


"UTANÇTAN İÇİM ÇEKİLİYOR" 
Işın Karaca, sosyal medya hesabından "Susayım diyorum! Sonra ekrandaki kız çocuğunun zavallılığını görünce utançtan içim çekiliyor! Allah'ım sen kimseyi evladının cehaleti ile sınama!" mesajını paylaştı.


"O DA BİR ANNE" 
Ünlü şarkıcının bu paylaşımı sonrası gözler Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'e çevirildi. Öztel, Habertürk'e yaptığı açıklamada, "Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Sadece o da bir anne, bunu dile getiriyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir