MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Albayrak Varlık Fonu'ndan da ayrıldı
Politika
27 Kasım 2020 Cuma 18:11

Albayrak Varlık Fonu'ndan da ayrıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa eden Berat Albayrak'ın Türkiye Varlık Fonu'ndaki görevinden de ayrıldı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan 8 Kasım 2020’de Instagram’da yayınladığı metinle istifa eden Berat Albayrak’ın Türkiye Varlık Fonu’ndaki başkanvekilliği görevinden de ayrıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Berat Albayrak ve Arda Ermut’un Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyeliklerinin sona erdiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada “Görevlerinden aflarını talep eden Berat Albayrak ve Arda Ermut’un Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu üyelikleri sona ermiş, TVF Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Burak Dağlıoğlu Cumhurbaşkanımız tarafından atanmıştır” denildi.

Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olan Ahmet Burak Dağlıoğlu, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ajansı Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Türkiye Varlık Fonu 2016 yılında kuruldu ve portföyünde 23 şirket, 2 lisans ve çeşitli gayrimenkuller bulunuyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir