MENÜ
İzmir 19°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akşener, krizin perde arkasını anlattı!
Güncel
19 Mart 2023 Pazar 09:01

Akşener, krizin perde arkasını anlattı!

"Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı yardımcısı olsun" önerisiyle yeniden 6'lı Masa'ya dönen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı Masa'da yaşanan Cumhurbaşkanı adaylığı kriziyle ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Tv100’de yayınlanan Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması programına katılan Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı yardımcısı olma önerisine 6'lı Masa'dan bir genel başkanın itiraz ettiğini söyledi.

"BAKAN OLMALARI GEREKTİĞİNE GİTTİ İŞ"
Meral Akşener, "Bir arkadaşımız genel başkanlarımızın milletvekili olarak mecliste gruplarının başında olmasını önerdi. Genel başkanların danışma kurulu olarak olması gerektiğini belirtti. Bizim toplantıda açılan bu görüş bir karara bağlanmadan ortada kaldı. Benim durumum örnek gösterildi. Bende 'faydası da oluyor zararı da' dedim. Sonra masaya geldiğimizde 2 başkanımızın 'koşu partneri' olarak ben getirmiş oldum, CHP'yle anlaşarak. Bir arkadaşımız buna itiraz etti, bakan olmaları gerektiğine filan gitti iş. Sonra bu iki arkadaşımızın başkan yardımcıları olarak yer almalarına ve bizlerinde yardımcı olmalarına doğru gidildi." ifadelerini kullandı.

"KEMAL BEY'İN BİLGİSİ DAHİLİNDE BENİM EVİME GELDİLER"

Akşener, şunları söyledi: "Biz Perşembe günkü toplantıdan sonra benim önerilerimin kabul edilmemesi üzerine 'nefes alma' kararı çıktıktan sonra bir gelişme oldu. 2 belediye başkanımız Kemal Bey'in bilgisi dahilinde benim evime geldiler. Konuşma yaptık, çeşitli seçenekler üzerinden gittik. Ben kendime dair hiçbir seçeneğin içinde ve yanında yöresinde olmayacağımı söyledim. Öznenin benim olduğum hiçbir seçenek geçerli değil dedim. Sonra bu seçenek ortaya çıktı, 2 belediye başkanımızın 'koşu partneri' olarak Kemal Bey'in yanında yol yürümeleri kararı çıktı. Daha etkili ve yetkili diye kavram üzerinden gidildi. Sonuçta bunun masaya getirilmesine dair bir kanaat çıktı."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Serhat
 20 Mart 2023 Pazartesi 11:03
Akşener millet ittifakını içerden yıkıyor seçimden sonrada ben demedim mi bak diyecek
 Saadet Çilingiroğlu
 20 Mart 2023 Pazartesi 10:57
Çok lüzumsuz, çok fazla konuşuyorsunuz, kar değil zarar ediyorsunuz,ettiriyorsunuz.Cok hatalar yaptınız, yapıyorsunuz, kaybediyorsunuz.
 Yağız
 20 Mart 2023 Pazartesi 10:44
Korkulu rüyaya yatış gibi oldu.insallah KK.secilir.Oy vereceğiz ancak böylesine bir risk alması bence affedilir gibi değil.chp ve kamuoyu şirketleri Iyi partiyi küçük göstermek için ellerinden ne geliyorsa yaptılar.Deva ve gelecek partisi sağ oyları bölmekten başka bir işe yaramadı.Turkiyem tv deki oyun ihanetten başkası değildi.hayirlisi olsun...
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir