MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ahmet Yeşiltepe'nin İsrail sözleri sonu oldu!
Güncel
7 Ekim 2024 Pazartesi 11:57

Ahmet Yeşiltepe'nin İsrail sözleri sonu oldu!

Canlı yayında ''İsrail bunu yaptı, bunu da hak etti demek demek doğru değil sonuçta zarar gören siviller'' ifadelerini kullanan NTV Dış Haberler Müdürü Ahmet Yeşiltepe'nin, kurumla ilişiği kesildi.

NTV Dış Haberler Müdürü Ahmet Yeşiltepe, İran'ın İsrail'e yönelik füze saldırısında NTV canlı yayınında, İsrailliler için endişe duyduğunu söylemişti. Yeşiltepe, "İsrail bunu yaptı, bunu da hak etti demek doğru değil sonuçta zarar gören siviller. Askeri noktalar hedef alınmış olsa bile füzelerin etkisinden çok sayıda sivil zarar görebilir endişesindeyim" ifadelerini kullanmıştı.

ÖZÜR DİLEDİ
Yeşiltepe'nin İsrail'e yönelik açıklamaları tepkilerin odağı oldu. Kendisine yöneltilen eleştirilerin ardından açıklama yapan Yeşiltepe özür diledi. Yeşiltepe, "Türk basınında en başından beri Gazze’de insanlığa karşı suç işlendiğini ve bu suçun 'soykırım' olduğunu söyleyen bir yayıncıyım. İran füzeleri düşerken yayının başında ve sonunda 'masum sivillerin' ölmesine sebep olanın; Siyonist rejim ve eli kanlı Netanyahu olduğunu da belirtiyorum Bağlamından kopmuş olsa da, bu ifadeyle üzdüğüm, kırdığım herkesten özür dilerim" dedi.

NTV SÖZLEŞMESİNİ FESHEDİYOR
Odatv'nin haberine göre; Yeşiltepe'nin "özrü" yeterli olmadı. Zorunlu izne çıkartılan Yeşiltepe'nin izin dönüşünde iş akdinin feshedileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir