MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ağaç İşleri Sanayi Sitesi'nin alt ve üstyapısı yenilendi!
Yerel Yönetimler
25 Eylül 2024 Çarşamba 16:34

Ağaç İşleri Sanayi Sitesi'nin alt ve üstyapısı yenilendi!

Kuşadası Belediyesi tarafından Ağaç İşleri Sanayi Sitesi’nde başlatılan alt ve üstyapıyı yenileme çalışmaları tamamlandı. Kent ekonomisine katkı sağlayan alanlardan biri olan bölgede, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmadan memnun kalan esnaf ve zanaatkarlar, Başkan Ömer Günel’e teşekkür etti.

Başkan Ömer Günel, seçim çalışmaları sırasında ziyaret ettiği Değirmendere Mahallesi’nde bulunan Ağaç İşleri Sanayi Sitesi’nin esnaf ve zanaatkarlarına, alanın alt ve üstyapısını yenileme sözü verdi. Daha sonra harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından alana önce 330 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı döşendi. Altyapıyı iyileştiren ekipler, ardından üstyapı çalışmaları kapsamında Ağaç İşleri Sanayi Sitesi’ne 3 bin 700 metrekare kilit parke taşı döşedi. Böylece Kuşadası Sanayi Sitesi’nden sonra kent ekonomisine katkı sağlayan önemli bir alanın daha alt ve üstyapısı yenilenerek güçlendirildi.

Kuşadası Ağaç İşleri Sanayi Sitesi’ndeki çalışma, esnaf ve zanaatkarları da oldukça memnun etti. Başkan Ömer Günel’e teşekkür eden Ağaç İşleri Sanayi Sitesi Başkanı Necdet Öktem, “Ömer Başkan bizlere verdiği sözü tuttu. Şu an bir eksiğimiz kalmadı. Esnaf arkadaşlarım adına kendisine minnettarım” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir