MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adis Jahovic Göztepe'de...
Spor
30 Ocak 2021 Cumartesi 15:27

Adis Jahovic Göztepe'de...

Göztepe, Antalyaspor'dan eski oyuncusu Adis Jahovic'i 1.5 yıllığına kadrosuna kattı. Antalya'dan ayrılan Makedon golcünün yarın İzmir'e gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor

SONKALEİZMİR-Göztepe yönetimi, eski golcüsü Adis Jahovic'i yuvaya döndürdü. 2016-2017 sezonunda attığı 20 golle Göz-Göz'ün Süper Lig'e yükselmesinde önemli rol oynayan Makedon golcünün yarın İzmir'e gelerek sarı-kırmızılılara 1.5 yıllık imza atacağı öğrenildi. Antalyaspor'da takım arkadaşları ile vedalaşan 33 yaşındaki oyuncu, yarın sağlık kontrolünden geçecek. Göztepe formasıyla 2017-2018 sezonunun ilk yarısında 14 gol kaydettikten sonra Konyaspor'a transfer olan, ardından Malatyaspor'a geçen, son olarak da Antalyaspor'da görev alan Jahovic, bu sezon 17 müsabakada 3 kez fileleri sarstı.

İzmir ekibinde renkli kişiliği ile iz bırakan, "Adım Adis, mekanın sahibiyim' sözleriyle de hatırlanan Jahovic için Başkan Mehmet Sepil önceki günlerde "İlgilenmiyoruz" açıklamasını yapmıştı. Sepil'in taraftarın sosyal medyada başlattığı Jahovic kampanyası sonrası karanını değiştirdiği öğrenildi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir