MENÜ
İzmir 38°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ada Camping otizmli bireyleri ağırladı
Yerel Yönetimler
1 Haziran 2025 Pazar 22:44

Ada Camping otizmli bireyleri ağırladı

Kuşadası Belediyesi tarafından otizmli bireyler ve aileleri için Kuşadası Otizm Derneği ve Kuşadası Güvercinada Rotary Kulübü'nün iş birliğinde, Ada Camping'de farkındalık kampı düzenlendi. İki gün süren kampta, otizmli bireylerin tedavisinde önemli rol oynayan atölye çalışmaları gerçekleştirildi. 

Yeni turizm anlayışı doğrultusunda Davutlar Sevgi Plajı’nda yaşama geçirilen Ada Camping, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Ada Camping’de Kuşadası Otizm Derneği ve Kuşadası Güvercinada Rotary Kulübü'nün iş birliğinde otizmli bireyler ve aileleri için kamp düzenlendi. Kampta, otizmli bireylerin eğlenerek öğrenmesi amacıyla uzman eğitmenler ve psikologlar eşliğinde çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirildi. İki gün süren kampta, ebeveynler de VIP çadırlarda ağırlanarak kendilerine vakit ayırma fırsatı buldu.

Kuşadası Otizm Derneği Başkanı İbrahim Durak, “Otizmli bireyler ve ailelerini kaynaştırmak için Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl 4’üncü kez kamp düzenledik. Etkinliğimizde annelerin ve babaların da çocuklarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirip, stres atmalarını amaçladık. Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel'e bize verdiği destekten ötürü çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Son Kale İzmir