MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Acun'u kızdıran iddia: Kendisini savunurken hangi partiye oy verdiğini açıkladı
Güncel
12 Mart 2025 Çarşamba 10:46

Acun'u kızdıran iddia: Kendisini savunurken hangi partiye oy verdiğini açıkladı

Fenerbahçe As Başkanı ve televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, kendisine ait şirketin İBB'den 400 milyon liralık ihale aldığı yönündeki iddiaları "Sayın İmamoğlu ile hayatımda 1 dakika oturup konuşmuşluğum yok" sözleriyle yanıtladı

Süper Lig'de kızışan zirve rekabetinin ardından Fenerbahçe Spor Kulübü As Başkanı Acun Ilıcalı, futbol gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Katıldığı TV100 yayınında Ersin Düzen'in sorularını yanıtlayan Ilıcalı, bir süredir iktidara yakın basın organları üzerinden kendisine yöneltilen "İBB ile 400 milyon liralık iş yaptı" iddiasına da yanıt verdi. 

'İMAMOĞLU İLE HAYATIMDA 1 DAKİKA OTURUP KONUŞMUŞLUĞUM YOK'

Ilıcalı, kendisine ait olduğu öne sürülen Londra merkezli 'Creative Media' isimli şirketin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden Medya AŞ ile 400 milyon liraya yakın ihale gerçekleştirdiği iddialarını net bir dille yalanladı. 

İddialara tepki gösteren Ilıcalı, "Sayın İmamoğlu ile ticari ilişkim varmış. Sayın İmamoğlu ile hayatımda 1 dakika oturup konuşmuşluğum yok. Ak Parti'ye oy verdiğimi açıkladım diye yıllarca bana taş attınız. Sordular ve Ak Parti'ye oy verdiğimi söyledim. Şimdi İmamoğlu ile ilişkim olduğu iddia ediliyor. 1 dakika oturmuşluğumuz yok. Her gün iftira. Yönetici olduğum günden beri sürekli bana iftira atılıyor." ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Son Kale İzmir