MENÜ
İzmir 33°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Acı tablo: İşsiz vatandaş 'Çocuklarım aç' dedi, Valilik önünde kendini yaktı!
Türkiye
7 Şubat 2020 Cuma 12:52

Acı tablo: İşsiz vatandaş 'Çocuklarım aç' dedi, Valilik önünde kendini yaktı!

Uzun süredir işsiz olduğu belirtilen bir adam, Hatay Valiliği önünde 'Çocuklarım aç' diyerek kendini yaktı. İntihara kalkışan yurttaşa yangın tüpleriyle müdahale edildi. İki çocuk babası A.Y kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan Hatay Valiliği önünde, bir süredir işsiz olan A.Y isimli kişi “Çocuklarım aç” diyerek kendini yaktı. İşsizlik nedeniyle bunalıma girdiği öğrenilen A.Y'ye yangın tüpleriyle polisler tarafından anında müdahale edildi.

Yangın tüpleriyle söndürülmeye çalışan adam, polislerin uzun uğraşının alevlerden kurtarıldı. Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve Valilik Özel Kalem Müdürü de olay yerine gelerek, intihar girişiminde bulunan A.Y ile konuştu.

A.Y isimli vatandaşa polisler su vererek yüzünü yıkadı. Zorla kendine gelen baba, çocuklarının aç olduğunu ve yaşadığı işsizlik durumundan bunaldığını belirtti. İki çocak babası A.Y daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Sezer
 8 Şubat 2020 Cumartesi 11:38
Yazıktır günahtır. İnsanllar çocuklarına temel ihtiyaçlarını bile karşılayamaz konuma geldi. Bu düzeni bu hale getirenlerin ALLAH bin belasını versin inşALLAH.
 İsmal Erdm
 7 Şubat 2020 Cuma 18:06
Her yönüyle insanı derinden sarsıyor.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir