MENÜ
İzmir 21°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Acı haber geldi: Helikopter kazasından kurtulan yok!
Güncel
11 Haziran 2022 Cumartesi 14:13

Acı haber geldi: Helikopter kazasından kurtulan yok!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İtalya'da kaybolan ve içinde 4 Türk vatandaşının da yer aldığı helikopterle ilgili son bilgileri paylaştı. İtalyan basını ise 5 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu.

İtalya’da dün Lucca kentine bağlı Capannori Tassignano Havaalanı’ndan kalkan bir helikopter radardan kayboldu. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Lucca kentine bağlı Capannori Tassignano Havaalanı’ndan dün havalandıktan bir süre sonra radarda kaybolan Augusta Koala AW119 tipi helikopterdeki 7 kişiden 4’ünün Türk vatandaşı olduğu bildirildi.

Arama kurtarma çalışmaları sonucunda helikopterin enkazına bugün ulaşıldı. Kazadan kurtulan olmadığı açıklandı. 

 

ECZACIBAŞI HOLDİNG'TEN AÇIKLAMA!

Kayıp helikopterin enkazına ulaşılmasının ardından Eczacıbaşı Holding'ten açıklama yapıldı.

Açıklamada,  "İtalya'da kalkışından kısa bir süre sonra radardan kaybolan ve üç gündür arama çalışmaları süren helikopterden maalesef acı haber geldi. Arama ekiplerinin, bugün öğle saatlerinde helikopterdeki yedi kişinin cansız bedenlerine ulaştıkları açıklandı.  Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri kuruluşumuzda çalışan ve helikopterde bulunan Fabrikalar Direktörümüz Altuğ Erbil, Temizlik Kağıtları Yalova Fabrika Müdürümüz Arif Cez, Yatırım Projeleri Müdürümüz İlker Uçak ve Manisa Fabrika Üretim Yöneticimiz Serhat Kenar'ı kaybetmenin büyük acısı ve üzüntüsü içerisindeyiz.  Elim bir kaza sonucu hayatlarını kaybeden arkadaşlarımıza, helikopter pilotuna ve diğer yolculara Allah'tan rahmet, başta ailelerine ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz" denildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir