MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Abdullah Gül'den Atatürk anması!
Güncel
10 Kasım 2022 Perşembe 12:32

Abdullah Gül'den Atatürk anması!

Cumhurbaşkanlığı yaptığı dönemde milli bayramlarda yaşadığı rahatsızlıklarla gündeme gelen Abdullah Gül'ün Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yıl dönümünde bir paylaşım yapıp yapmayacağı merak konusuydu. Twitter'dan anma mesajı yayınlayan Gül'ün, paylaşımını yorumlara kapatması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanlığı yaptığı dönemde milli bayramlar için verilen resepsiyonlara ve 10 Kasım törenlerine rahatsızlığını gerekçe göstererek katılmayan Abdullah Gül, Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yıldönümü nedeniyle sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

ANMA MESAJI PAYLAŞTI
Gül yaptığı paylaşımda "Vefatının 84. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyorum." ifadelerine yer verdi. Paylaşımın yoruma kapatılması ise dikkatlerden kaçmadı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 elıas aktuş
 10 Kasım 2022 Perşembe 14:03
abdul gulun mıllı bayram düşüncesı olmayabılır zaten onedenlerden dolayı sokak larda mıllı bayramılarıda yasak ettıler bunları halkımız bılıyor amaçları turk kımlığını yok etmek turkluğu unutturmak ama bu halk turkluğunu çok ıyı bılıyor turk olmayan kışılerın turkluğunu bılmelerının pekde onemı yok yaşasın turk cumhurıyetı yaşasın turkler turkıyeyı sevmeyenlerde çatlasın bunlar turlukden ne anlarlar trkluk çok ozeldır tabııkı anlayana gore bakıyorum eskıden ataturku sevmeyenler baktılarkı halk atasına koşuyor hemen 90 derece donuş yaptılar onlarda ataturkcu oldular sız bunları kulahıma anlatın
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir