MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili yazarın babası Umre dönüşü öldü
Güncel
15 Mart 2020 Pazar 18:49

AK Partili yazarın babası Umre dönüşü öldü

AK Partili yazar Esra Elönü'nün babası emekli imam Şaban Elönü'nün umre dönüşü bu sabah İstanbul Gaziosmanpaşa'daki evinde hayatını kaybettiği belirtildi. İstanbul'da yaşayan 62 yaşındaki Elönü'nün ölüm nedeni henüz tespit edilemezken, Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan incelemede koronavirüs testlerinin negatif çıktığı öğrenildi.

Esra Elönü'nün babası emekli imam Şaban Elönü'nün, umre dönüşü bu sabah İstanbul Gaziosmanpaşa'daki evinde hayatını kaybettiği belirtildi. Gaziosmanpaşa Merkez Camii emekli imamlarından olan Şaban Elönü'nün evinde Sağlık Bakanlığı yetkilileri inceleme başlatırken ailenin de takibe alındığı öğrenildi.

KORONAVİRÜS TESTLERİ TESTLERİ NEGATİF ÇIKTI 

İstanbul'da yaşayan 62 yaşındaki Elönü'nün ölüm nedeni henüz tespit edilemezken, Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan incelemede koronavirüs testlerinin negatif çıktığı öğrenildi.

Habertürk'ün haberine göre, Elönü’nün Umre dönüşü grip belirtileri olduğu bunun haricinde bilinen bir rahatsızlığı olmadığı ifade edildi. Son olarak geçen hafta Umre’den dönen bir yolcuda virüs tespit edilmesi üzerine bu sabah Umre’den gelenler Ankara ve Konya’da öğrenci yurtlarında karantinaya alınmıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 HÜSNÜ uluışık
 15 Mart 2020 Pazar 19:11
Allahım ne verirse hayırlısını VERSİN hatta yürüsün dahi
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir