MENÜ
İzmir 28°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Yüğrük'ten İzmir Marşı açıklaması...
Politika
18 Mart 2024 Pazartesi 21:26

AK Partili Yüğrük'ten İzmir Marşı açıklaması...

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, Canakkale Zaferinin 109. yıl dönümü kutlamalarında Torbalı Belediye Bandosu'nun İzmir Marşı'nı çalmasına izin vermediği iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Yüğrük, "CHP'li Torbalı Belediyesi'nin Bando Şefi ve Muhtar Adayı Aytekin Özen'in şahsıma yönelik iddiaları tamamen gerçek dışıdır. İzmir Marşımız ile ilgili en küçük bir beyanım olmamıştır. Suç duyurusunda bulunacağım" dedi. 

SONKALEİZMİR-Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, İzmir Marşı'nın çalınmasına izin vermediği iddialarını yalanladı. Yüğrük açıklamasında şunları kaydetti:

1- CHP'li Torbalı Belediyesi'nin Bando Şefi ve Muhtar Adayı Aytekin Özen'in şahsıma yönelik iddiaları tamamen gerçek dışıdır. 
2- İzmir Marşımız ile ilgili en küçük bir beyanım olmamıştır. 
3- Torbalı bürokrasisi, protokolü, CHP ilçe Başkanı ve yöneticilerinin huzurunda gerçekleşen tören, sükûnetle başlamış ve sükûnetle sona ermiştir. iddia edilen olaylar yaşansa, herhalde CHP ilçe Başkanı ve yöneticileri orada tepkilerini gösterirlerdi. 
4- ilgili şahıs da, tören sonrası sükûnetle alandan ayrılmıştır. Her ne hikmetse, törenden tam üç saat sonra alana dönmüş, gerçek dışı beyanlarla şahsıma saldırmış ve eylem başlatmıştır. 
5- Bu şahısla ilgili olarak, provokatif gerçek dışı beyanları sebebiyle Cumhuriyet Başsavcılığımıza suç duyurusunda bulunacağım. 
6- Ayrıca yaptığı açıklama ile şahsıma galiz ve ağır ifadeler kullanan CHP adayının seviyesine düşmeyeceğim. Bugün Torbalı sokaklarında, Atatürk'e "ırkçı" diyen CHP Milletvekili Yüksel Taşkın'la kol kola gezerek, Atatürk'e bakış açılarını ve gerçek yüzlerini herkese göstermişlerdir. 
7- 5 yıldır Torbalı'yı yöneten ve hizmet üretmeyenler, bu tarz oyunlardan medet umar hale gelmiştir. Vatandaşlarımız gerçekleri çok iyi görmekte ve değerlendirmektedir. 
8- Bu akşam Karakızlar'da gerçekleştireceğimiz mahalle toplantımızda, tüm hemşehrilerimizle birlikte her zaman olduğu gibi İzmir Marşımızı coşku içerisinde söyleyeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bekleriz."
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir