MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Sürekli'den 'Buca Metrosu' eleştirisi: ARAPSAÇINA DÖNDÜ
Politika
9 Aralık 2021 Perşembe 15:17

AK Partili Sürekli'den 'Buca Metrosu' eleştirisi: ARAPSAÇINA DÖNDÜ

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in, 'Buca Metrosu İhalesi' ile ilgili iki gün arayla farklı beyanlar verdiğini öne sürerek açıklama yaptı. Sürekli, "Buca Metrosu ihalesi arapsaçına döndü. Bu şaibe içindeki çelişki açıklamaya muhtaçtır!" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, sosyal medyadan 'Buca Metrosu ihalesi arapsaçına döndü' başlığıyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

"CHP’li Başkan Soyer; 529 milyon TL zararla yaptıkları ihale için bir demecinde kendilerinin; diğerinde kredi aldıkları kurumun karar verdiğini söylüyor! Cümle alem de bilir ki; bu işin yetkilisi belediyenin “İhale Komisyonu’dur. Kararı verdiğini söylediği Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın yaptığı değerlendirme sadece bir “tavsiye” niteliği taşıyabileceğine göre; Soyer’in bu çelişkili açıklamalarla ne yapmaya çalıştığını anlamak zor değil! Herkes, her şeyin farkında.  Yine de bu şaibe içindeki çelişki açıklamaya muhtaçtır! Bu zararın hesabını İzmir halkına vermesini beklerken ortaya koyduğu varyasyon düşündürücüdür! İzmir’i ve İzmirlileri allı pullu işler ve her yanlışı örtbas etme çabası ile ne oyalayabilir ne de kandırabilirler!''

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir