MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Sürekli'den 30 Ağustos mesajı
Politika
29 Ağustos 2021 Pazar 13:28

AK Partili Sürekli'den 30 Ağustos mesajı

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Gelecek davamızdan asla taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz. Mücadele azmimizi, birlik ve beraberliğimizi koruyarak büyük ve güçlü Türkiye hedefimizden sapmadan, cumhuriyet değerlerimize ve bize bırakılan mirasa sahip çıkıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kerem Ali Sürekli, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasına temel oluşturan Büyük Zafer'in 99'uncu yıl dönümünü kutladı.

Başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman şehit ve gazileri, saygı ve minnetle andığını aktaran Sürekli, 30 Ağustos'ta dünya tarihine yön veren bir zafer kazanıldığına dikkati çekti.

Sürekli, aziz Türk milletinin muhtaç olduğu kudretin damarında akan asil kan olduğunu Büyük Taarruz'da gösterdiğine işaret ederek, "Yokluğa, açlığa ve tüm engellere rağmen büyük bir taarruz gerçekleştirerek destansı bir direnişe imza atmıştır. Bu zafer, bizi tarihin karanlık sayfalarına göndermek isteyenlere karşı kazanılmış, bu milleti yok etmeye ant içmiş düşmana karşı verilmiş eşsiz ve tarifsiz bir cevaptır. 'Ya istiklâl ya ölüm' diyerek verilen bu milli kurtuluş mücadelesinin omuzlarımıza yüklediği sorumluluk büyük ve kutsaldır." ifadelerini kullandı.

Kerem Ali Sürekli, aynı direniş ruhunun ve şahlanışın her zor durumda tezahür ettiğinin altını çizerek, şunları kaydetti:

"Bağımsızlık aşkımız o günkü coşkusundadır. Gelecek davamızdan asla taviz vermeden yolumuza devam ediyoruz. Mücadele azmimizi, birlik ve beraberliğimizi koruyarak büyük ve güçlü Türkiye hedefimizden sapmadan, cumhuriyet değerlerimize ve bize bırakılan mirasa sahip çıkıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın altını çizdiği gibi 'Bu coğrafya, devletler, ordular mezarlığıdır. Varsa bedel ödemeyi göze alan gelsin' deme cesaretimizi ve kararlılığımızı sonuna kadar koruyacağız. Bu düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Taarruz'un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnetle yad ediyor, bin yıldır bu vatanı korumak için canını hiçe sayan şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı, huzurlu ömürler diliyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir