MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Saygılı'dan Başkan Tugay'a ziyaret
Politika
8 Temmuz 2024 Pazartesi 13:15

AK Partili Saygılı'dan Başkan Tugay'a ziyaret

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı ziyaret etti. Görüşmede İzmir'in sorunları ele alınırken çözüm için birlikte çalışma yapılması kararı alındı.

SONKALEİZMİR-AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, önceki ay partisinin il başkanlığına gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a iadei ziyarette bulundu. Milli Egemenlik Evi'ndeki görüşmede AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Hakan Yıldız ve CHP İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Levent Yıldır da yer aldı. 



Basına kapalı yapılan görüşmede İzmir'in sorunlarının ele alındığı ve çözüm için Ankara'da ilgili bakanlıklarda birlikte mesai yürütülmesi kararının alındığı öğrenildi. 



Ziyaret sonrası gazetecilere açıklama yapan Başkan Tugay, "AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı'yı ziyaret etmiştik. Sağolsun iade-i ziyarette bulundular. Bir nezaket ziyaretiydi. İzmir’e dair birçok konuyu konuştuk. Gelecekte beraber ortak çalışma yapacağımız konulardan bahsettik. Kendisine teşekkür ediyorum, görüşmelerimiz sürecek" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı da "Şehrimizin sorunlarını konuştuk. Hangi sorunları beraber ele alabiliriz. Çözüm getirilmesi için nasıl yardımımız olabilir konusunda istişarede bulunduk. Bakanlıklarımıza iletilmek üzere bir ekip çalışması yapacağız. Ankara'ya birlikte ziyaret neden olmasın" diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir