MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Özalan'dan Başkan Soyer'e ağır sözler
Politika
5 Ocak 2020 Pazar 11:50

AK Partili Özalan'dan Başkan Soyer'e ağır sözler

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Urla'ya kayyum atanmasına tepki gösterip her ay düzenli olarak CHP'li belediye meclis üyelerini toplayacağını ve içlerinden de bir başkan seçileceğini açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e sert sözlerle yüklendi. Özalan, "Sen kimsin! Senin ne haddine, sen kendini Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve kanunların üzerinde mi  görüyorsun?“ dedi.  

SONKALEİZMİR- Aliağa ve Çiğli teşkilatlarının düzenlediği İlçe Danışma Meclisi toplantılarına katılan AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, kayyum atanan Urla Belediyesi ve Tunç Soyer ile ilgili açıklamalarda bulundu. Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz'un "FETÖ terör örgütü ile irtibatı yüzünden" Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve kanunlarının gerektirdiği şekilde tutuklandığını öne süren Özalan, daha sonra da görevden alındığını söyledi. Özalan, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı her zaman olduğu gibi İzmir ve İzmirlilerin sorununu çözme yerine kendisine misyon olarak gördüğü boş işlerle uğraşmaya kadarıyla devam ediyor??. Dün yapmış olduğu açıklamada meclis üyeleri arasından bir kişi seçip Urla Belediye Başkanı koltuğuna oturtacağını söylemiş?. Öncelikle sen kimsin! Senin ne haddine, sen kendini Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve kanunların üzerinde mi  görüyorsun?" dedi.

SERT İFADELER

Başkan Soyer’in daha önce HDP’li belediyelere de destek verdiğini belirten AK Partili Özalan, “Gerçi biz seni PKK terör örgütüne yardım ettiği için Belediye başkanlığından alınan kişilere sahip çıkmanla biliyoruz. Ülkemizin menfaatleri doğrultusunda Doğu Akdeniz’de gemilerimizin olmasından dolayı rahatsızlık duyup yapmış olduğun ‘Kıbrıs’ı Kıbrıslılara bırakmak gerek’ açıklamandan dolayı seni iyi tanıyoruz. Senin kimin yanında olduğun ve kime sahip çıktığın, kime hizmet ettiğin belli! Sana tavsiyemiz; Vatanperverliğiyle tanınan İzmirlilerin, milli duygularını yaralayacak açıklamalar yapmaktan vazgeçmeli ve İzmir’in sorunlarını çözmek için birazcık çaba sarf etmelisin” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir