MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kaya'dan Soyer'e su çıkışı... Çatıdan topluyor borudan sızdırıyorsun
Güncel
26 Mart 2023 Pazar 16:17

AK Partili Kaya'dan Soyer'e su çıkışı... Çatıdan topluyor borudan sızdırıyorsun

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'e altyapı eleştirisinde bulunarak, Türkiye'de kayıp ve kaçak su oranın en yüksek olduğu kentin İzmir olduğunu kaydetti. Kaya, "Çatıdan topluyorsun, borudan sızdırıyorsun" çıkışında bulundu.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "Sünger Kent Projes" ile Tahtalı Barajı kadar su toplayacağız" açıklamasına sert eleştirilerde bulundu. İzmir'de çok yüksek oranda kayıp ve kaçak su olduğunu ileri süren Kaya, "CHP'li Soyer, 'Sünger Kent Projesi ile Tahtalı Barajı kadar su toplayacağız' demiş. Altyapıya yatırım yapma, her yıl 92 milyon m3, bir Tahtalı Barajı kadar suyu şebekede kaybet, sonra sünger kent de! Gerçek ortada! Türkiye'deki en büyük kayıp kaçak oranı yüzde 35 ile İzmir'de" dedi.

"ÇATIDAN TOPLUYOR BORUDAN SIZDIRIYOR"

Kaya'nın açıklamaları şöyle devam etti:

"Sünger kentin en önemli ayağından birisi, kanalizasyon ile yağmur suyu kanallarının ayrıştırılmasıdır. İzmir'de 5 bin km. olması gereken ayrışmış hat, sadece 700 km! Hep safsata, sürekli göz boyama! Sünger kentte olduğu gibi. Suyu çatıdan topluyor, borudan sızdırıyorsun!"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir