MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili İnan’dan, anlamlı günde, Zübeyde Hanım’ın mezarına ziyaret!
Güncel
23 Nisan 2023 Pazar 17:58

AK Partili İnan’dan, anlamlı günde, Zübeyde Hanım’ın mezarına ziyaret!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın Karşıyaka’da bulunan anıt mezarına ziyarette bulunarak, ‘’Kahraman annelerimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum’’ dedi.

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi saha çalışmalarını aralıksız devam ettiren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, Karşıyaka’da bulunan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın anıt mezarını ziyaret etti. Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan AK Partili İnan, "Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü yetiştiren Zübeyde Hanım annemize Karşıyaka'daki anıt mezarının başında dua ettik. Kahraman annelerimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

TİP'İ DE ZİYARET ETMİŞTİ

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, daha önce de Türkiye İşçi Partisi standını ziyaret edip broşürlerini alarak sohbet etmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir