MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili İnan'dan Eskinazi'ye ağır sözler! Utanman varsa...
Güncel
2 Haziran 2024 Pazar 14:08

AK Partili İnan'dan Eskinazi'ye ağır sözler! Utanman varsa...

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, hakkındaki suikast iddialarıyla gündeme gelen İsrail İzmir Fahri Konsolosu ve Ege İhracatçılar Birliği Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi'ye sert ifadelerle yüklendi. Gazze'deki yaşananları anımsatan İnan, "Utanman var ise bu katliamcılara sessiz kalmazsın!" dedi.

SONKALEİZMİR- İsrail İzmir Fahri Konsolosu ve Ege İhracatçılar Birliği Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi'ye yönelik suikast iddiaları gündeme gelmişti. Suikast hazırlığı içindeki 3'ü kamu görevlisi 7 kişinin tutuklandığı iddia edilmişti.

Jak Eskinazi ise bu iddiaların ardından bazı basın organlarına açıklamalar yapmıştı. Eskinazi'nin açıklamalarına ilginç bir tepki geldi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak hakkındaki suikast iddilarıyla gündeme gelen Jak Eskinazi'ye sert ifadelerle yüklendi.

"UTANMAN VAR İSE KATLİAMLARA SESSİZ KALMAZSIN"

AK Partili İnan şu ifadeleri kullandı: 

"Jak seni tehdit eden haydutlar umrumuzda değil. Her vatandaşımıza nasıl önlem alınıyorsa sana da öyle alınmış.

İki üç hayduttan tehdit aldığında korumasız gezemiyorsun. Ama Gazze’deki bebekler korumasız olduğu için parçalanıyor, öldürülüyor, katlediliyor. Konsolosu olduğun katil devlet büyük bir soykırım yapıyor. Bu vahşet ile ilgili tek bir cümlen olmadığı gibi sabah akşam hükümetimize eleştiriler getirip çarşaf çarşaf manşetler attırıyorsun….

Utanman var ise bu katliamcılara sessiz kalmazsın!"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir