MENÜ
İzmir 39°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Dağ'dan o etkinlikle ilgili flaş çıkış! PKK propagandası...
Güncel
21 Nisan 2020 Salı 18:43

AK Partili Dağ'dan o etkinlikle ilgili flaş çıkış! PKK propagandası...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Barosu tarafından yarın düzenlenecek, HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın konuşmacı olarak katılacağı "Başkanlık Rejimi ve Parlamenter Sistem" konulu söyleşiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Dağ, ulusal mücadele için önemli bir günün yıl dönümünde İzmir'de PKK propagandasının önünün açıldığını iddia etti.

SONKALEİZMİR- Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Hamza Dağ, "TBMM’nin kuruluş yıldönümünde, ulusal egemenliğimize ve milli birliğimize kast eden PKK’nın siyasi temsilcilerini bu şehrin barosunda ağırlamak kurtuluşun sembol şehri olan İzmir'e bir hakarettir. #İzmirBarosu" dedi.

Söyleşinin afişini de paylaşan Hamza Dağ, şu ifadeleri kullandı: "5 Ocak 2017 yılında PKK tarafından gerçekleştirilen alçak bir saldırı sonucu şehit olan Fethi Sekin'i tekrardan rahmetle anıyorum. O gün Fethi Sekin canı pahasına PKK'lı teröristlerin adliyeye girmesine engel olmuştu. #İzmirBarosu

Ama siz ne yazık ki ulusal mücadelemiz için böylesine önemli olan bir günün yıldönümünde PKK propagandasının önünü açıyorsunuz. #İzmirBarosu"

Resim

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir