MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Dağ: ''31 Mart'ta hizmet kazanacak''
Politika
10 Şubat 2024 Cumartesi 22:05

AK Partili Dağ: ''31 Mart'ta hizmet kazanacak''

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın bugünkü seçim çalışmalarının son durağı Bornova oldu. Dağ, “31 Mart’ta Bornova’da İzmir’de hizmet kazanacaktır, samimiyet kazanacaktır" dedi.

Dağ’a, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Cumhur İttifakı Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, AK Parti Bornova İlçe Başkanı Koray Toprakçı ve MHP Bornova İlçe Başkanı Turan Otlu da eşlik etti. 

Hamza Dağ ve beraberindekiler, Çamdibi semtindeki Bosna Sancak Derneği’ne misafir oldu. Samimi ve sıcak görüntülerin olduğu ziyarette bir konuşma yapan Hamza Dağ, İzmir için yapacaklarına değindi.

Daha sonra Çamdibi Göztepeliler Derneği’ne uğrayan Dağ, gençlerle bir araya geldi, futbol sohbeti yaptı. Dağ,  İzmir’in güzide futbol kulüplerinin Süper Lig’i hak ettiğini vurguladı. 

“Kim daha iyi hizmet üretecek ona bakmak zorundayız”

Yoğun şekilde seçim mesaisi sürdüren Hamza Dağ’ın ilçedeki üçüncü durağı ise  Çamdibi Mahallesi oldu. Burada hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılanan Hamza Dağ, “İdeolojik olarak bir siyasi partiye gönlünüzü kaptırmış olabilirsiniz, bu normal. Herkesin bir dünya görüşü var, olacaktır. Ancak bu seçimde bizim belediyecilikte yerel hizmetlerde kim daha iyi iş üretecek, kim daha iyi dertlenecek, kim daha iyi hizmet üretecek ona bakmak zorundayız. Onun için daha çok anlatmak, bahsetmek zorundayız.” dedi. 

“31 Mart’ta hizmet kazanacak” 

Hamza Dağ sözlerini şu cümlelerle tamamladı; 

“31 Mart’ta Bornova’da İzmir’de hizmet kazanacaktır, samimiyet kazanacaktır. Hayırlı, uğurlu olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.”  

Dağ, Göztepe’ye gönül vermiş taraftarlara da imzalı top ve forma dağıttı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir