MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Başkan Koştu'nun öz kardeşi bile isyan etti... Mal varlığını açıklasın, ağabeyime oy vermem!
Güncel
22 Ocak 2024 Pazartesi 13:42

AK Partili Başkan Koştu'nun öz kardeşi bile isyan etti... Mal varlığını açıklasın, ağabeyime oy vermem!

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun kız kardeşi Hale Koştu Özyeşil, ağabeyinin malvarlığıyla ilgili sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklama yaptı. Başkan Koştu'nun malvarlığının ciddi artış kaydettiğini, bunun aile gelirleri ile açıklanmayacağını belirten kardeş Özyeşil, "Belediyede yapılan usulsüz ihalelerin detayı incelendiğinde gerçekler ortaya çıkacaktır. Bu nedenle Cumhur İttifakı'nda Hamza Dağ'a oy vereceğimizi ama Hakan Koştu'ya asla oy vermeyeceğimizi bildirmek isterim" dedi.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun kız kardeşi Hale Koştu Özyeşil, ağabeyi Hakan Koştu'nun malvarlığıyla ilgili sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Hale Koştu, ağabeyinin İstanbul, Almanya ve Bergama'da villalar aldığını belirterek, "Yaşam standartlarındaki artışı aile geliri olarak açıklaması mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Belediye ihalelerinde de usulsüzlükler olduğunu kaydeden Koştu, seçimlerde ağabeyine oy vermeyeceğini söyledi. 

Hale Koştu Özyeşil'in paylaşımı şöyle: 

"Başkan Koştu malvarlığını açıklasın!

Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun öz kardeşiyim.

Sosyal medyada daha önceki paylaşımlarımız ve kamuoyundaki konuşulanlardan tarafımıza gelen sorular üzerine bu açıklamayı yapma gereğinde bulundum.

5 yıl önce abim kirada otururken Belediye Başkanı olduğu dönemde Bergama, İstanbul ve Almanya'da aldığı villaları ve yaşam standartlarındaki artışı aile geliri olarak açıklaması mümkün değil.

Hakan Koştu'nun kardeşi olarak bu malvarlığını açıklayacak ailemizin ek geliri yoktur. Hakan Koştu belediye başkanı olmadan önceki ailemizin mütevazi yaşam standardı da bellidir. Hakan Koştu'nun malvarlığındaki artışın ailemizin ek gelirinden kaynaklandığı bahanesinin gerçek olmadığını açıklamak isterim. Belediyede yapılan usulsüz ihalelerin detayı incelendiğinde gerçekler ortaya çıkacaktır.

Bu nedenle Cumhur İttifakı'nda Hamza Dağ'a oy vereceğimizi ama Hakan Koştu'ya asla oy vermeyeceğimizi bildirmek isterim. Partimizin ve ailemizin itibarını korumak nedeniyle bu açıklamayı yapma gereğinde bulundum"

SÜREKLİ ARAZİ SATIYORDU

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, 2019 yılında görevi devraldığından bu yana sürekli arazi satışları ile gündeme geliyordu. Koştu'nun "köy malları" olarak bilinen meraları satış kararı ise Bergama köylüleri tarafından defalarca protesto edilmişti, yargıya taşınmıştı. Ancak geri adım atmayan Koştu, mahkeme sürecine rağmen belediye meclisinden karar çıkarıp binlerce dönüm araziyi satışa çıkarmıştı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir