MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'nin sildiği çizgi film bakın nerede ortaya çıktı!
Güncel
19 Mayıs 2021 Çarşamba 11:17

AK Parti'nin sildiği çizgi film bakın nerede ortaya çıktı!

AK Parti'nin hazırladığı, Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ı hedef alan animasyon yaşanan tartışmaların ardından silinmişti. ''Yalan Üretim Merkezi'' isimli animasyon Al Jazeera kanalında ekrana geldi. 

Medyaradar'ın haberine göre; AK Parti "Yalan Üretim Merkezi" ismiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve parti sözcüsü Faik Öztrak'ı hedef aldığı animasyon filmini tüm sosyal medya hesaplarından silmişti. Söz konusu video Katar merkezli medya kuruluşu Al Jazeera'de reklam kuşağında yer aldı.

VİDEO NEDEN SİLİNMİŞTİ?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 'yalan üretim merkezi' videosunun kaldırılmasına dair yaptığı paylaşımda, "Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attık. Siyasette yalanın ulaştığı boyuta dikkat çektik. Maksat hasıl oldu." ifadelerini kullanmıştı. 

Dağ Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bundan sonrasında da bilgi ve belgeye dayalı, seviyenin korunduğu, aziz milletimize sadece gerçeklerle konuşacakları bir zemin istiyoruz. Çünkü biz sadece gerçeklerle konuşuyoruz." demişti.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir