MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
75 milyonluk boşanma!
Magazin
18 Kasım 2023 Cumartesi 15:27

75 milyonluk boşanma!

Sosyetenin tanınmış simalarından Çiğdem Sabancı Bilen ile Faruk Bilen’in 27 yıllık evliliği bitiyor. Boşanma aşamasında olan çiftten Bilen, daha önce nafaka ve alacak davası açmışken, şimdi de Çiğdem Sabancı'ya 75 milyon TL'lik karşı boşanma davası açtı. Olay, Türk sosyetesinde bomba etkisi yarattı.

Türkiye'nin en zengin ailelerinden olan Sabancılar, boşanma davasıyla sarsıldı. 27 yıl önce dünyaevine giren çift, boşanma kararı aldı. Sabah Gazetesi'nden Faruk Bilen boşanma sürecine dair yeni detaylar yazdı.

Bilen yazısında şunları paylaştı:

"Çiğdem Sabancı Bilen'in 27 yıllık eşi Faruk Bilen'den boşanmak için açtığı dava sürürken, her fırsatta boşanmak istemediğini söyleyen ve eşinin kendisini evden kovduğunu iddia ederek 250 bin TL'lik karşı nafaka davası açan Faruk Bilen'in önceki gün de 75 milyon TL manevi tazminat talepli çekişmeli boşanma davası açması sosyeteye bomba gibi düştü! En çok da, Bilen'in, evden kovulduğu, aşağılandığı, hiçbir mal edinemediği gibi iddiaları herkesin dilinde. Faruk Bilen'in boşanmak istemezken, rekor tazminatla karşı dava açmasına şaşıran sosyete, 'Faruk Bilen demek ki paranın peşindeymiş' yorumlarını yapıyor.

Çiğdem Sabancı Bilen'in yakın çevresi ise Çiğdem Hanım'ın oldukça naif, paylaşımcı, sabırlı, aile kültürünü bilen bir insan olduğunu, asıl manevi mağduriyete uğrayanın Çiğdem Hanım olduğunu söylüyor. Ayrıca Çiğdem Hanım, Faruk Bilen'in kızlarının fotoğraflarını afişe etmesinden ve özel hayatlarına saygı gösterilmemesinden son derece rahatsızmış. 

Faruk Bilen'in para için eşi hakkında böyle iddialarda bulunması ve kızlarını da alet etmesi çok acı. Yaşanan 27 yıla ve iki kız çocuğuna zarar vermeye değer mi!!!"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir