MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
6 gün sonra acı haber geldi!
Güncel
20 Nisan 2021 Salı 13:12

6 gün sonra acı haber geldi!

İzmir'in Konak ilçesinde bir restoranda çıkan yangında dumandan etkilenen aşçı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Alsancak Mahallesi'ndeki bir restoranda 14 Nisan'da çıkan yangında dumandan etkilenen aşçı Özgür Aydoğan, kaldırıldığı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Aydoğan'ın cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ!
Yangın, 14 Nisan saat 02.30 sıralarında Alsancak Mahallesi 1471 sokaktaki bir apartmanın zemin katında bulunan restoranda çıktı. Restoranın mutfak bölümünde iddiaya göre elektrik aksamından çıkan yangın, mutfağın tamamını kısa sürede sardı. Bu sırada, sahur için fırına giden Hüseyin Yeşiriroğlu (24), yangını fark ederek polise bildirdi. İçeride bir kişinin olduğunu öğrenen Yeşiriroğlu, kapıyı tekme atarak kırdı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, önce restoranda kaldığı öğrenilen Özgür Aydoğan'ı dışarıya çıkarttı. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu, yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen Özgür Aydoğan, ilk müdahalenin ardından ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir