MENÜ
İzmir 32°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
5 yıldızlı ‘Bağ bozumu’
Güncel
23 Eylül 2019 Pazartesi 14:21

5 yıldızlı ‘Bağ bozumu’

Swissotel İzmir, Gustobar işbirliği ve Ekol Food ana sponsorluğunda “Büyük Efe Bağ Bozumu Festivali” düzenlendi. İstanbul dışındaki en büyük “fermente üzüm” tadım temalı festivalde, 27 ayrı firmanın 200’e yakın butik şarabı görücüye çıktı. En büyük ilgiyi, Alaşehir- Philadelphia Sobran Bağları standı gördü.

SONKALEİZMİR- İzmir, hafta sonu üst düzey bir festivale ev sahipliği yaptı. Swissotel İzmir, Gustobar işbirliği ve Ekol Food ana sponsorluğunda “Büyük Efe Bağ Bozumu Festivali” renkli görüntülere sahne oldu. Festivalde, 27 üretici ve diğer artizan gıda üreticileri bir araya geldi. Flapper Swing’in jazz konserinin es?lik ettiği festival; ücretsiz tadım atölyelerine de ev sahipliği yaptı. Atölyelerde uzmanlar ile birlikte tadım yapıldı, temel tadım eğitimi konusunda bilgi verildi.

Bağ bozumu festivalinde en çok ilgiyi gören stant ise Alaşehir- Philadelphia Sobran Bağları oldu. Çok sayıda katılımcı, Sobran Bağları standına gelip ürünlerin tadımını yaptı. Alaşehir’deki bağlardan üretilip fermente hale getirilen ve Sobran markasıyla piyasaya sürülen butik ürün hakkında bilgi aldı. Etkinlik, yemek ve Flapper Swing konseri ile sona erdi.


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir