MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
10 günlük bilanço: 475 kişi yakalandı!
Güncel
14 Ekim 2022 Cuma 10:04

10 günlük bilanço: 475 kişi yakalandı!

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 1-11 Ekim tarihleri arasında 12 göçmen kaçakçılığı olayına müdahale etti. Yapılan çalışmalarda 475 kaçak göçmen yakalanırken 14 organizatör ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

SONKALEİZMİR - Jandarma ekipleri 1-11 Ekim tarihleri arasında Çeşme, Foça, Torbalı, Ödemiş, Menemen, Menderes, Seferihisar, Güzelbahçe ve Urla ilçelerindeki 12 göçmen kaçakçılığı olayına müdahale etti. Yapılan çalışmalarda 475 kaçak göçmen yakalandı, organizatör olduğu tespit edilen 14 kişi ise gözaltına alındı. Göçmen kaçakçılığı faaliyetlerinde kullanılan 4 minibüs, 3 otomobil ve 2 kamyona el konuldu. 

Yakalanan kaçak göçmenler Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edilirken, 14 organizatör ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Öte yandan Menemen İlçesi'nde faaliyet gösteren bir iş yerinde kaçak göçmenlerin çalıştırıldığı bilgisi üzerine çalışma başlatıldı. İşletmede çalıştırıldığı tespit edilen 3 Özbekistan uyruklu kadın koruma altına alınırken, 1 şüpheli hakkında ise adli işlem başlatıldı. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir